All Collections
FAQ - Nederlands
Voor bruidsparen en hun gasten
Activering en Validatie - Hoe activeer ik mijn cadeaulijst?
Activering en Validatie - Hoe activeer ik mijn cadeaulijst?
Activering en Validatie
Business Zankyou avatar
Written by Business Zankyou
Updated over a week ago

In het menu Cadeaulijst, onder de sectie Contract vind u alle informatie over het activeren van uw cadeaulijst. In dit menu kunt u de stappen doorlopen om de activering van jullie cadeaulijst compleet te maken: kies een valuta die jullie willen hanteren voor de cadeaulijst, voer de bankgegevens van jullie bankrekening in en onderteken het online contract. 

Hierna zal jullie cadeaulijst geactiveerd zijn en kunnen jullie gasten jullie cadeaus schenken. 

Om het geld van uw Zankyou rekening naar uw bankaccount te kunnen overschrijven, worden jullie in het zelfde menu (Uw Zankyou > Cadeaus > Contract), gevraagd om een aantal documenten te uploaden om uw identiteit te kunnen verifiëren. Dit zijn een identiteitsbewijs en een recentelijk bankafschrift. Bij een totaal saldo van uw cadeaulijst van +3000 euro zult u ook verplicht zijn om een bewijs van adres op te sturen. Financiële instelling LEMON WAY is verantwoordelijk voor de validatie van de documenten en zal dit doen binnen 48 uur.

Bij het ondertekenen van het contract gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van de cadeaulijst.

Did this answer your question?