Om cadeaus van uw gasten te ontvangen op uw bankrekening, hoeft u alleen op het knopje ¨Transactie Aanvragen¨ te klikken in het cadeauoverzicht.

Let op: alleen gevalideerde betalingen zullen beschikbaar zijn voor overschrijving.

De eerste drie transacties van dit saldo naar uw bankrekening zijn gratis, daarna worden er transactiekosten in rekening gebracht.

Wanneer u de transactie aanvraagt wordt deze direct gemaakt en het duurt gemiddeld 24 tot 48 uur voordat u deze op uw bankrekening ontvangt.