Verwijderen van uw bruiloft website en account

U kunt uw bruiloft website en uw Zankyou account eenvoudig verwijderen via het ¨Aanpas¨ venster op uw trouwwebsite. U vind de optie onder het menu ¨Opties > Gegevens¨

Klik hierna op ¨Verwijderen Account Aanvragen¨

Let op: het kan 24-48 uur duren voordat het account volledig verwijderd is. Dit is ook de periode waarin u de aanvraag ongedaan kan maken. 

Verwijderen van het account

U kunt uw Zankyou account verwijderen via ¨Mijn Zankyou¨, en vervolgens rechtsbovenin op ¨Profiel Bewerken¨ onder het icoontje van uw profiel.

Hier kunt u het verwijderen van uw account aanvragen.

Hulp nodig? Neem dan contact op met help@zankyou.com

Did this answer your question?