Het gebruik van Zankyou is gratis, maar u kunt er voor kiezen om gebruik te maken van premium opties. Dit zijn de mogelijkheden:

• Website URL veranderen: Foutje gemaakt? Geen probleem. Met deze optie verander je eenvoudig eenmalig de naam en URL van jullie website.
  • Galerij PRO: Jullie foto galerij met jullie foto´s én de foto´s van jullie gasten zal worden weergegeven in hoge resolutie en jullie hebben de mogelijkheid om alle foto´s in één keer gemakkelijk te kunnen downloaden.
  • Achtergrondmuziek: Voeg achtergrondmuziek toe aan uw website.
  • Premium Designs: extra opties in het personaliseren van het design van uw website.
  • Bruiloftsite zonder Zankyou logo.
  • Wachtwoord Website: beveilig uw website met een wachtwoord.
  • Statistieken PRO: ontvang statistieken over de bezoekers van uw website.
  • Onbeperkt aantal transacties: geen limieten in het maken van transacties van Zankyou naar uw bankaccount, deze kunt u zo vaak u wilt aanvragen.
  • Korting op transactiekosten: breng de transactiekosten voor cadeaus omlaag.
  • Eigen domein: koop een eigen domeinnaam via Zankyou.
  • Extern omein koppelen: koppel uw eigen domeinnaam aan Zankyou.
  • Website offline behouden: ontvang een gedownloade versie van uw website.
  • Website looptijd verlengen: houdt uw website langer online.