De vooraf bepaalde antwoorden van Zankyou zijn het beste alternatief om effectief te reageren op vragen over budget.

Het is aangetoond dat bruiden de neiging hebben om meer aandacht te besteden aan proforma's die ze ontvangen. Ze analyseren, bespreken met hun partners en onthouden ze meestal beter dan een bericht van een andere provider. Dit geeft u een enorm voordeel bij het maken van een koppeling en het onderhandelen over het contract.

Gebruik van vooraf bepaalde antwoorden

1. Ontvang een budgetaanvraag.

2. Zoek tussen al uw antwoordopties en kies degene die het beste past bij uw toekomstige klant. U kunt elk antwoord bewerken met de pen, de tekst wijzigen of bijlagen toevoegen.

3. Maak een nieuw antwoord en sla het op. Schrijf het bericht en verzend het.

Na verzending heeft u een knop om het standaardantwoord op te slaan. Vervolgens kunt u deze naar wens bewerken en een naam geven.

Hoe werken de standaardantwoorden van Zankyou?

Het zijn berichten die u al hebt opgeslagen in het geheugen van uw profiel en met een enkele klik kunt u ze opnemen in de conversatie chat met het bruidspaar.
Het is iets zo snel en automatisch dat je binnen een paar seconden op veel berichten kunt reageren. Bijvoorbeeld:

1. Iemand stuurt u een bericht.
  2. Klik op de melding in uw professionele app (download-app).
  3. U gaat rechtstreeks naar de chat en kunt het antwoord kiezen dat u wilt geven.

Wat zijn de voordelen van de vooraf vastgestelde antwoorden van Zankyou?

Het systeem is volledig flexibel en bewerkbaar, u kunt het zo vaak als u wilt aanpassen.

• Maak alle gewenste proforma's.
  • Voeg bijlagen toe (foto's, pdf, tekst, excel).
  • Verander de bijlagen.
  • Bewerk ze als u ziet dat ze niet meer worden bijgewerkt.
  • Geef de bijlagen een naam.

U weet nu hoe gemakkelijk het is om uitstekende communicatie met uw toekomstige klanten te onderhouden, wat verwacht u om uw antwoorden te creëren en ze allemaal te beantwoorden?