All Collections
FAQ - Nederlands
Nieuws
Hoe profiteren leveranciers van de Loterij trekking van €3000?
Hoe profiteren leveranciers van de Loterij trekking van €3000?
Koppels zullen uw voorstellen ontvangen en deze contracteren, omdat we hen aanmoedigen om contact met u op te nemen
Floor Jansen avatar
Written by Floor Jansen
Updated over a week ago

Het meten van de retourcapaciteit van uw investering in tijd en geld is een van de belangrijkste zorgen van een bedrijf wanneer we het hebben over marketingstrategieën.

Als u digitale producten zoals een website, fanpagina of Facebook-profiel, Instagram of huurservices en producten zoals aanwezigheid op beurzen, gedrukte advertenties in tijdschriften, flyers of posters hebt, is het belangrijk dat u weet in welke mate deze producten hebben bijgedragen aan het verhogen van u jaarlijkse facturering. 

Tot nu toe heeft geen van de fysieke media, zoals gedrukte media,  een bijdrage kunnen leveren zoals digitale platforms dat doen. Vandaag kan Zankyou u exacte gegevens verstrekken.

Als u gebruik maakt van het Zankyou portaal, heeft u veel voordelen bij het meten van resultaten.Als het uw hoofddoel is om een merkpresentatie te hebben en te geassocieerd te worden met ambitieuze en inspirerende idealen van bruiloften, is het slim om gebruik te maken van uw uw statistieken. U heeft dan de gegevens in realtime van alle keren dat uw merk in het portaal is verschenen. Als u daarentegen wilt weten hoe we rechtstreeks hebben bijgedragen aan het sluiten van huwelijken, heeft u nu de mogelijkheid om te weten welke bruiden u via het portaal hebben gevonden. 

De duidelijkste voordelen zijn:

  • Koppels zullen meer aandacht besteden aan het ontvangen en contracteren van uw voorstellen, omdat we hen aanmoedigen om contact met u op te nemen en u te ontmoeten.

  • Weet precies welke partners u gedurende het jaar hebben ingehuurd via ons platform.

  • Bereken zakelijke termijnen om te beslissen wanneer u uw campagne een boost wilt geven.

  • Bevestig uw klantendatabase voor acties na de verkoop.

  • Ken belangrijke huwelijken toe, etc.

Zoals u kunt zien, zijn er vele manieren om van deze nieuwe functionaliteit te profiteren. De stellen met wie u samenwerkt om tickets te winnen in de loterij zijn dankbaar en zullen niet aarzelen om u aan te raden aan hun vrienden en familie. Wilt u ook de voordelen van deze nieuwe optie benutten?

Did this answer your question?