1. Wachtwoord vergeten, met e-mailadres.

Als je het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat op Zankyou nog wel weet, dan kun je het wachtwoord eenvoudig herstellen door te klikken op ´wachtwoord vergeten´ bij het inloggen op de website. Of klik op deze knop:

2. Wachtwoord vergeten, zonder e-mailadres.

Als je niet meer weet met welk e-mailadres je geregistreerd staat op Zankyou, neem dan contact met ons op via help@zankyou.com. Vergeet hierbij niet belangrijke details te vermelden: de naam van je bedrijf, contactgegevens, etc.

3. Wachtwoord wijzigen

• Log in op Zankyou met jouw huidige gegevens en wachtwoord
  • Klik op ¨profiel bewerken¨ in de rechterbovenhoek van de pagina (bij uw profielfoto of pictogram).
  • Klik in het gedeelte Accountinstellingen op ¨Wachtwoord wijzigen¨