Om de kwaliteit van jouw bedrijfsprofiel te verhogen, bevelen wij je aan om minimaal 20 foto´s en video´s toe te voegen op jouw bedrijfsprofiel.

Hoe doe ik dit?

• Log in op Zankyou.nl met jouw gegevens
  • Ga naar "Profiel Bewerken"
  • Klik op "Foto´s en video´s toevoegen" (rechts) of op ¨Foto´s aanpassen¨.

Volgende stap.

1. Voeg de foto´s toe die jij op jouw profiel wilt laten zien (wij bevel aan minimaal 20 foto´s te uploaden). Om video´s te uploaden, hoef je alleen de link van Youtube, Facebook of Vimeo te plakken wanneer je klikt op ´Video toevoegen´.
  2. Sleep de foto´s in de gewenste volgorde.
  3. Voeg omschrijving van de foto´s toe en vergeet de foto credits niet!
  4. Selecteer de gewenste weergave van de foto´s in de profiel header. Je kunt kiezen uit een mozaïek weergave of verticale weergave.
  5. Selecteer een profielfoto, waarmee je zichtbaar zult zijn in de database.

De aanpassingen worden automatisch opgeslagen, dus je kunt ze meteen bekijken in je profiel.

Logo´s zijn niet toegestaan.

Onthoud om jouw profiel eens in de zoveel tijd te updaten door recente foto´s en videos te uploaden. Dit zal jouw bedrijf helpen met meer bruidsparen bereiken!

Pas mijn foto´s en videos aan

Kunnen wij je helpen? Mail ons: help@zankyou.com