Wij stellen een exclusief ¨Aanbevolen door Zankyou¨-logo beschikbaar voor leveranciers op onze website. Voeg deze toe aan jouw website! Ook hebben wij vanaf nu een exclusieve widget beschikbaar om jouw reviews zichtbaar te maken op jouw website!

Hoe verkrijg ik de widgets?

Je vindt deze op het controlepaneel van uw Zankyou account, onder het kopje ¨Widgets¨. Onder dit menu vind je verschillende versies van onze widget.Ga naar mijn controle paneel -->
Meer info
hier.

Het plaatsen van de widgets

Hieronder geven wij een korte uitleg voor verschillende website platforms over hoe je een widget in de vorm van HTML code kunt plaatsen. De manier van het plaatsen van de widget kan verschillen per website.

Het is hiervoor belangrijk dat je de gewenste widget selecteert en de volledige HTML code kopieert voor gebruik op jouw website.

Optie 1: Algemeen
Gebruik op de aanpas-versie van jouw website de functie: embed, insluiten of <>. Hierna zul je de optie hebben om de HTML code te plakken op de gewenste plaats.

Optie 2: Uitleg over specifieke websites.

WORDPRESS
Ga naar het HTML venster van jouw website en plak de gehele HTML code op de gewenste plaats.

Meer uitleg: https://hostpapasupport.com/add-html-content-wordpress-pagepost/

SQUARESPACE
 https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/205815928-Adding-custom-HTML-CSS-and-JavaScript

WIX
https://support.wix.com/en/article/using-iframes-to-display-visible-content-on-your-site