Je kunt uw eigen gebruikersnaam eenvoudig aanpassen:

• Log in op Zankyou.nl met jouw gegevens
  • Klik rechtsbovenin op de ronde avatar met jouw profielfoto of initialen.
  • Klik op « Profiel bewerken »
  • Onder de huidige e-mail, staat een met de tekst «e-mailadres veranderen» waar u uw e-mailadres kunt invoeren en wijzigen.
  • Er zal een nieuw scherm openen waar je je het e-mailadres aan kunt passen.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat het wijzigen van deze e-mail/gebruikersnaam, niet het e-mailadres aanpast waar de informatie aanvragen terecht komen. Deze e-mail die je zojuist hebt gewijzigd, fungeert alleen als gebruiker om toegang te krijgen tot uw profiel op het platform.
Wilt u dit e-mailadres veranderen? Lees dan verder op onze helpdesk of neem contact op met ons team via help@zankyou.com