Normaal gesproken ontvang je een e-mailmelding wanneer u een informatie aanvraag ontvangt door een bruidspaar, wanneer er een online artikel wordt gepubliceerd waarin uw bedrijf wordt genoemd, wanneer u een review ontvangt of wanneer uw aanbieding is gedownload.

Controleer Spam
Controleer dan ten eerste de spam folder van jouw mailbox, misschien komen de mails hier binnen. In dit geval, kun je ons e-mailadres markeren als ´geen spam´. Dan zul je de mails in de toekomst in jouw inbox ontvangen.

Notificatie instellingen veranderen
Log in op Zankyou.nl met jouw account en klik rechtsboven in op ´profiel bewerken´. In het gedeelte ´meldingen´ kun je de instellingen veranderen voor jouw e-mail notificaties.