Jouw profielfoto is de foto die het bruidspaar ziet in de database, de hoofdfoto is de eerste foto die verschijnt zodra zij jouw profiel bezoeken.

Hoe pas ik dit aan?

• Log in op Zankyou.nl met jouw gegevens
  • Ga naar "Profiel Bewerken"
  • Klik op "Foto´s en video´s toevoegen" (rechts) of op ¨Foto´s aanpassen¨.

Profielfoto aanpassen:
Selecteer jouw favoriete foto en klik op ¨Selecteer als Profielfoto¨.  Wij bevelen aan om altijd voor een kleurfoto te kiezen!

Hoofdfoto aanpassen:
Verschuif jouw favoriete foto naar de eerste positie in de fotogalerij.

De aanpassingen worden automatisch opgeslagen, dus je kunt ze meteen bekijken in je profiel.

Pas mijn foto´s en videos aan

Kunnen wij je helpen? Mail ons: help@zankyou.com