Voor een goed profiel raden we aan dat u afbeeldingen van de hoogste kwaliteit kiest.

• Voor verticale foto's is de minimale grootte 375 pixels breed.
  • Voor horizontale foto's is de minimale grootte 500 pixels breed.

Als de foto de maximale grootte van 1400x1400 overschrijdt, wordt de grootte ervan gewijzigd. Als de foto niet de minimale breedte heeft, verschijnt er een foutmelding op het scherm.

Hoe weet ik de grootte van een afbeelding?

• Ga op uw computer naar uw bestanden.
  • Klik met de rechtermuisknop op een foto en selecteer "Eigenschappen" (op Windows) of "Informatie lezen" (op Mac).
  • Ga in het geopende venster naar het tabblad "Details". U vindt alle informatie in het gedeelte "Afbeelding".