Met de Zankyou app voor Professionals heeft u vanaf uw mobiele telefoon toegang tot de informatie aanvragen van bruiden die contact met u willen opnemen. Je kunt hem downloaden voor Android en iOs!

• Snelheid: je ontvangt direct een melding wanneer een bruidspaar een aanvraag doet op jouw pagina. Vergeet niet dat meer dan 50% van de bruidsparen kiest voor de leverancier die als eerste reageert!
  • Eenvoudig. U kunt al uw aanvragen en uw bedrijfspagina met een aantal clicks beheren in de app!
  • Toegankelijk. Bereik jouw Zankyou profiel op ieder gewenst moment en op iedere plek.
  • Het is gratis!