Aan het begin van de campagne mag een gewenste publicatiedatum en (indien van toepassing) onderwerp doorgegeven worden. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee proberen te houden.

Aanbeveling nieuwsbrief:
1x een aanbeveling in de 2-wekelijkse nieuwsbrief naar alle geregistreerde bruidsparen in Nederland (max 3 bedrijven in 1 nieuwsbrief uit verschillende branches). Naam van het bedrijf, 1 link naar de bedrijfspagina op Zankyou, een foto en een korte omschrijving van werkzaamheden.
De nieuwsbrief wordt eenmalig verstuurd aan onze database van bruidsparen.

Aanbeveling online magazine:
1x een korte aanbeveling in een artikel gerelateerd aan de werkzaamheden van jouw bedrijf. De aanbeveling bestaat uit 1 alinea over het bedrijf (inclusief een link naar de bedrijfspagina) en een foto van het bedrijf (inclusief een link naar de bedrijfspagina). Het onderwerp wordt vooraf goedgekeurd, en een proefversie van het artikel wordt goedgekeurd door leverancier voor publicatie.
Aanbeveling blijft online staan voor ten minste de looptijd van het contract bij Zankyou. Artikel wordt gepubliceerd op de website van Zankyou en gedeeld op Facebook en Instagram Stories.
Materiaal aan te leveren: 1-2 foto´s (min 1000px breed). Eventuele voorkeur voor onderwerp dient ruim van tevoren aangegeven te worden.

Post op social media (op platform naar keuze):
Een korte alinea over het bedrijf, inclusief 1 - 5 foto´s en een tag naar het social media profiel van het bedrijf. In het geval van Facebook publicatie, wordt hierbij ook een link naar de Zankyou pagina geplaatst. Post moet voor publicatie goedgekeurd worden door leverancier. Inclusief sponsored tag.
Eenmalige publicatie, blijft altijd online staan.
Materiaal aan te leveren: ongeveer 5 foto´s. Eventuele voorkeur voor onderwerp dient ruim van tevoren aangegeven te worden.

Instagram Story:
Een aanbeveling voor het bedrijf op de Instagram Stories van @Zankyounederland, bestaande uit maximaal 5 slides met ´swipe up´ link naar bedrijfspagina. Story moet voor publicatie goedgekeurd worden door leverancier. Inclusief sponsored tag.
Eenmalige publicatie in de Instagram storiew (24H) en 1 maand in Highlights op Zankyou Instagram pagina.
Materiaal aan te leveren: ongeveer 5 foto´s. Eventuele voorkeur voor onderwerp dient ruim van tevoren aangegeven te worden.

Sponsored post:
Commercieel artikel exclusief over het bedrijf, inclusief sponsored tag. Het artikel bestaat uit 800-1000 woorden, 1 externe no-follow link en maximaal 5 foto´s (inclusief een link naar de bedrijfspagina).  Het onderwerp wordt vooraf goedgekeurd, en een proefversie van het artikel wordt goedgekeurd door leverancier voor publicatie.
Eenmalige publicatie, blijft altijd online staan.  
Materiaal aan te leveren: ongeveer 5 foto´s. Eventuele voorkeur voor specifieke invalshoek dient ruim van tevoren aangegeven te worden.

Did this answer your question?