In een recent onderzoek door Zankyou, zagen wij dat meer dan 94% van de aanstaande bruidsparen het internet gebruiken om leveranciers voor hun bruiloft te zoeken. Zij zochten hierbij specifiek naar reviews door andere bruidsparen over de diensten geleverd door de leverancier.

Wat voorheen mond-tot-mondreclame was, stond bekend als hét beste marketing middel omdat het ´gratis´ is en mensen hier heel veel waarde aan hechten. Nu de online wereld steeds belangrijker wordt in het dagelijks leven, maakt de mond-tot-mond reclame plaats voor online reviews. Er wordt zelfs gezegd dat deze een nóg grotere impact hebben: omdat deze voor een veel groter publiek beschikbaar zijn.

Daarom groeit het belang van het bijhouden van de online reputatie van jouw bedrijf: het ontvangen van online reviews door bruidsparen zal jou helpen om je te onderscheiden van de competitie!

Hoe word ik een ´sterk aanbevolen´ leverancier op Zankyou?

Heel gemakkelijk! Als jij 10 reviews ontvangt op jouw Zankyou profiel in de laatste 3 maanden, zullen wij jouw profiel een ´sterk aanbevolen´ logo toekennen! Hiermee onderscheid jij jouw profiel tussen die van jouw concurrenten!

Dus ga aan de slag, deel jouw profiel met al jouw happy customers en vraag hen om reviews achter te laten op jouw profiel!

Did this answer your question?