Wij stellen een exclusief ¨Aanbevolen door Zankyou¨-logo beschikbaar voor leveranciers op onze website. Voeg deze toe aan jouw website! Ook hebben wij vanaf nu een exclusieve widget beschikbaar om jouw reviews zichtbaar te maken op jouw website!

Hoe verkrijg ik de widgets?

Je vindt deze op het controlepaneel van uw Zankyou account, onder het kopje ¨Widgets¨. Onder dit menu vind je verschillende versies van onze widget.
Ga naar mijn controle paneel -->

Beschikbare Widgets

. Review widget

De eerste widget die wij beschikbaar hebben is de exclusieve review widget, waarmee jij de reviews ontvangen op jouw Zankyou profiel kunt weergegeven op jouw website. Je plaatst hem als volgt:

1. Kies het formaat en de weergave die jouw voorkeur heeft.
  2. Kopieer de HTML code
  3. Plaats de HTML code op je website (HIER vind je een uitleg over hoe je dit logo eenvoudig kunt plaatsen op jouw website).

Reviews verkrijgen op jouw Zankyou profiel? KLIK HIER!

. Aanbevolen door Zankyou

Liever een andere badge plaatsen? Hier vind je jouw favoriet!  Je plaatst hem als volgt:

1. Kies jouw favoriete badge: aanbevolen door Zankyou // Benoemd in het Zankyou magazine // Real wedding op Zankyou etc..
  2. Kies jouw favoriete kleur
  3. Kopieer de HTML code
  4. Plaats de HTML code op je website (HIER vind je een uitleg over hoe je dit logo eenvoudig kunt plaatsen op jouw website).

Reviews verkrijgen op jouw Zankyou profiel? KLIK HIER!